PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυξητική τάση της πανδημίας σε Αττική, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο


Έντονα αυξητική τάση της πανδημίας σε Αττική, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο υπάρχει το τελευταίο διάστημα, όπως επεσήμανε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος παρουσίασε την πλήρη επιδημιολογική εικόνα της χώρας κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό. Η αυξητική αυτή τάση παρατηρείται ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες.

Όπως καταγράφεται στις ιχνηλατήσεις, στις οποίες αναφέρθηκαν στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης.

Οι υπουργοί Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, επεσήμαναν τη σημασία συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και του εντοπισμού συγκεκριμένων προβλημάτων ανα περιοχή, ώστε να γίνει στοχευμένη εμβολιαστική προσπάθεια.

Από πλευράς όλων των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πήραν το λόγο εκφράστηκε η ανάγκη να ενταθεί η εμβολιαστική εκστρατεία και να γίνει ακόμη πιο στενή η συνεργασία με την κυβέρνηση και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας αλλά και με την εκκλησία για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, επιφορτίστηκε από τον πρωθυπουργό με τον συντονισμό ανάμεσα στην κυβέρνηση και τις εμβολιαστικές υπηρεσίες ώστε να προχωρήσει πιο γρήγορα ο εμβολιασμός σε συγκεκριμένες περιοχές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment