PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυξημένες ελπίδες για Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος


Με τον Ατρόμητο να έχει εκπληρώσει το βασικό του στόχο, διοίκηση και τεχνική ηγεσία τρέχουν ήδη τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.

Ένα από τα πολύ σημαντικά ονόματα και για το οποίο πρέπει να ξεκαθαριστεί το μέλλον του, είναι του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο μέλλον στον Δικέφαλο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν στη συγκεκριμένη θέση τους Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά που φαντάζουν αμετακίνητοι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχουν κλείσει και τον Χατσερίδη ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Βάσει αυτών των δεδομένων, είναι απίθανο να υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, παρά την εκπληκτική σεζόν που έχει πραγματοποιήσει και οι πιθανότητες παραμονής του στον Ατρόμητο αυξάνονται.

Φυσικά, και ο ίδιος ο παίκτης θα δει τι ενδιαφέρον θα υπάρχει από το εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν «καίγεται» για την περίπτωσή του, οι Περιστεριώτες έχουν τις δικές του πιθανότητες από τη στιγμή που θα μετέχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην περίπτωση του Γιαννούλη θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ αν θα τηρήσει τη συμφωνία του για τον διετή δανεισμό του παίκτη, ενώ το θέμα του Ουάρντα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τη συμμετοχή του Αιγύπτιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να πωληθεί. Αν δεν γίνει αυτό, τότε δεν αποκλείεται το «θαύμα» της παραμονής του για ακόμα έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment