PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτός ο Ατρόμητος δεν μπορεί…


Ένας άδειος από δυνάμεις και εναλλακτικές επιλογές Ατρόμητος, ηττήθηκε απόλυτα φυσιολογικά από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-0, δείχνοντας ότι έχει άμεση ανάγκη από ανάσες και λύσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Μόλις στο 12′ ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Κλέσιο στο δεύτερο δοκάρι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουνιός στο 76′, ύστερα από τραγική λανθασμένη εκτίμηση του Κοντοέ.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν φανερά άδεια από δυνάμεις, αφού έδωσε το 9ο παιχνίδι της σε 30 ημέρες, τη στιγμή μάλιστα που στο ρόστερ υπάρχουν κενά που βγάζουν… μάτι στο κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη μεριά οι Αγρινιώτες έπαιζαν με μάτι που… γυάλιζε, κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες σε όλους τους χώρους γηπέδου και έχασαν ευκαιρίες να δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ.

Το ανησυχητικό για το μέλλον των Περιστεριωτών είναι ότι το πρόγραμμα παραμένει το ίδιο απαιτητικό, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ερχόμενη εβδομάδα τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το θετικό -όσο κι αν πονάει η αλήθεια- με την κατηφόρα που έχει επέλθει είναι ότι Ηρακλής και Βέροια απέχουν 10 βαθμούς διαφορά από τους Περιστεριώτες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72’ Μουνιός), Λόπες (68’ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81’ Παπαδόπουλος)

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78’ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46’ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (65’ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment