PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι ;


Σάλο, αγανάκτηση αλλά και πάρα πολλές απορίες έχει προκαλέσει το επίμαχο βίντεο που έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.

Ποιοί είναι αυτοί τελικά που πρωταγωνιστούν δίπλα στα ΜΑΤ στο εν λόγω βίντεο;;;;

Σάλο, αγανάκτηση αλλά και πάρα πολλές απορίες έχει προκαλέσει το επίμαχο βίντεο που έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, όπου κουκουλοφόροι την ώρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζονται με άνδρες των… ΜΑΤ!

Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους, χτυπά φιλικά στον ώμο έναν εκ των αστυνομικών, ενώ όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς, συνομιλούν μεταξύ τους και στη συνέχεια απομακρύνονται από το σημείο.

Σύμφωνα λοιπόν με διάφορους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ που βγήκαν σε πολλά κανάλια σήμερα και υποστηρίζουν πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες, τα εν λόγω νεαρά άτομα είναι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ…

Ο συνδικαλιστής που βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, υποστήριξε ότι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο δεν φορά άσπρη κουκούλα αλλά είναι τραυματίας και φορά γάζες στο κεφάλι του, τις οποίες τους τις έχει δέσει τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ, επειδή δέχθηκε επίθεση από αναρχικούς ενώ ήταν εγκλωβισμένος στο κτήριο που είναι επί της Όθωνος 10.

Σε ότι αφορά βέβαια το μαύρο μαντήλι που καλύπτει το μισό του πρόσωπο, ακούστηκε μέχρι και η άποψη ότι πρόκειται για την μπλούζα που του έσκισαν οι κουκουλοφόροι και του ανέβηκε στο πρόσωπο, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας…

Όσο για το λοστάρι που κρατά στο χέρι ο ένας πρωταγωνιστής του βίντεο… ο συνδικαλιστής είπε πως είναι ντέξιον το οποίο υπήρχε μέσα από την πολυκατοικία στην οποία και είχε εγκλωβιστεί για να «σωθεί» από τους κουκουλοφόρους..

Ένας άλλος πάλι που βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, εν ονόματι Αποστόλης Σουκαράς, υποστήριξε πως είναι αυτός που φορά άσπρη μπλούζα και άσπρη μάσκα στο πρόσωπο, και φέρεται να χτυπά επιδοκιμαστικά την γυμνή πλάτη ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Ανέφερε λοιπόν πως είναι οδηγός της ΕΘΕΛ, που ήταν στην πορεία μαζί με άλλους συναδέλφους, οι οποίοι επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες, χαρακτηρίστηκαν από κάποιους ως φασίστες. Όταν όπως είπε, πέρασαν τα μπλόγκς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να τους βρίζουν. Οι οδηγοί τότε δεν απάντησαν. Στο τέλος όμως της πορείας έφυγε ο κόσμος και ήρθαν οι αναρχικοί οι οποίοι και τους επιτέθηκαν. Οι πέντε από τους 100 οδηγούς βρέθηκαν για να προστατευθούν σε στοά στην Όθωνος και «οχυρώθηκαν» όπως είπε σε πολυκατοικία. Εκεί άνοιξαν μια αποθήκη, πήραν δύο πυροσβεστήρες και σίδερα-λοστούς. Με αυτά «πολιόρκησαν» τους αναρχικούς για τρεις ολόκληρες ώρες από τη μία το μεσημέρι.

Το παιδί που δεν φορά μπλούζα ήταν χτυπημένο σε τέσσερα σημεία στο κεφάλι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Σουκαρά. Το ΕΚΑΒ του έβαλε γάζες. Σε ότι αφορά την μαύρη μπλούζα υποστήριξε ότι του την έδεσε ο ίδιος για να προστατευθεί από τα δακρυγόνα.

Τέλος ο κος Κοκκολάκης, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, υποστήριξε πως η αστυνομία ερευνεί το υλικό του βίντεο ενώ διετάχθη και ΕΔΕ. Στην συνέχεια, είπε πως όπως φαίνεται πρόκειται για εργαζόμενο με γάζες στο κεφάλι που ζητούσε βοήθεια μαζί με άλλους, για να απεγκλωβιστούν από την Όθωνος.

Τα συμπεράσματα…. δικά σας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment