PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αυτό είναι το νέο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου – Που βρίσκεται (pics)


Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της μεταφοράς του γκαράζ στο Δήμο Περιστερίου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στόχος της διοίκησης του Δήμου είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να γίνουν οι κινήσεις για να αποσυμφορηθεί ο χώρος απέναντι από το Άλσος Περιστερίου.

Ήδη τις τελευταίες 20 μέρες έχει ξεκινήσει η μεταφορά πολλών οχημάτων που βρίσκονταν μέσα στο γκαράζ αφού πλέον ο Δήμος Περιστερίου έχει ένα νέο αμαξοστάσιο σε άλλο σημείο.

Συγκεκριμένα στην οδό Αντιγόνης, κάθετο στενό της Λεωφόρου Αθηνών, ο Δήμος έχει δημιουργήσει ένα νέο αμαξοστάσιο που θα καλύψει μέρος των αναγκών της μεταφοράς του γκαράζ.

Η πρώτη φάση του σχεδίου που υλοποιείται προσβλέπει στην αποσυμφόρηση από βαριά οχήματα ενός σημείου στο κέντρο της πόλης.

Μελλοντικά με την υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδίου θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την πλήρη αναμόρφωση του χώρου και δημιουργία ενός τεράστιου Πάρκου στην καρδιά της πόλης.

Το νέο αμαξοστάσιο επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μαίρη Τσιώτα. Η κα. Τσιώτα ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τη μεταφορά των οχημάτων και την ομαλή πορεία των μετακομίσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment