Κοινωνία

After Summer Party στην Όπερα Cafe

Συνωστισμός, υπέροχα μουσικά vibes και υπέροχες παρουσίες συνέθεσαν γι’ ακόμη μια φορά την πεμπτουσία της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη μας.

Η Εθνικής Αντιστάσεως άρχιζε να αδειάζει τις πρώτες πρωϊνες ώρες, καθώς το… καθιερωμένο πλέον ετήσιο after summer party ολοκληρώθηκε γι’ ακόμη μια φορά με τεράστια επιτυχία. Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου το party τα είχε όλα: συνωστισμό, υπέροχα μουσικά vibes και μοναδικές παρουσίες συνέθεσαν γι’ ακόμη μια φορά την πεμπτουσία της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη μας. Την Όπερα cafe και το Περιστέρι, επέλεξε για την διασκέδασή της και η ηθοποιός Χρύσα Παππά, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά: ¨Τα μυστικά της Εδέμ¨.

Την τελευταία 20ετία, η Όπερα έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια στο κέντρο του Περιστερίου. Ένα από τα πιο γνωστά café-bar της πόλης, που γρήγορα το όνομά του έγινε εφάμιλλο της ποιότητας των προϊόντων και της διασκέδασης που εγγυάται.

Όπερα galla στο Αιγάλεω!

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Όπερα επεκτάθηκε στο Αιγάλεω με τον διακριτικό τίτλο Όπερα galla. Θα την βρείτε στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Σμύρνης στο κέντρο της πόλης, σε έναν προσεγμένο χώρο, με επιλεγμένη μουσική και μοναδικά events. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε μετά τις 22.00 την Σοφία Βόσσου σε ένα μοναδικό Pop & Rock live.

Related posts

Σεισμός στην Εύβοια

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (29/11)

Peristeri News

Κολωνός: Διασωληνωμένος 5χρονος μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Peristeri News

Leave a Comment