PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αφήνει Κόβατσετς και πάει για άλλα ο Ατρόμητος



Παρά το γεγονός ότι ο Νταμίρ Κάναντι γνώριζε τον Ιβάν Κόβατσετς από την κοινή τους θητεία στην Άλταχ, η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν θα παρθεί το ρίσκο για την απόκτησή του.

Ο παίκτης στις προπονήσεις που βρέθηκε, αλλά και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό έδειξε πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και σε ετοιμότητα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν βρίσκεται και στην… πρώτη νιότη, θεωρείται πολύ δύσκολο να φτάσει άμεσα στα στάνταρ της υπόλοιπης ομάδας.

Συν τοις άλλοις, ακόμα και στο φιλικό φάνηκε ότι ο παίκτης είναι περισσότερο winger και δεύτερος επιθετικός, παρά το δεκάρι εκείνο που θα ξεκλειδώσει μία κλειστή άμυνα με κάποια πάσα, αυτό δηλαδή που αναζητά ο Ατρόμητος.

Πλέον, ο παίκτης θα αναχωρήσει, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παράλληλα ο Ατρόμητος θα κάνει την τελική του αναζήτηση για κάποιον παίκτη που θα μπορεί να προσδώσει το κάτι παραπάνω, ειδάλλως θα προχωρήσει όπως είναι και θα προσαρμόσει τα πλάνα του για τον Ιανουάριο, ανάλογα φυσικά και το τι θα έχει συμβεί μέχρι τότε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment