PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αεροσκάφος προσγειώθηκε πάνω σε σπίτια (v)


Συγκλονίζει αυτό που συνέβη σε γειτονιά.

Συγκλονίζει αυτό που συνέβη σε γειτονιά του Salford στο Manchester. Τίποτα δεν προμήνυε και κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα οι κάτοικοι δυο σπιτιών θα μπορούσαν να σκεφτούν πως ένα ολόκληρο αεροσκάφος μαζί με τους δυο πιλότους του, θα προσγειωνόταν κατευθείαν μέσα στο σπίτι τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν το αεροσκάφος αντιμετώπισε σοβαρό μηχανικό πρόβλημα. Αμέσως άρχισε να χάνει ύψος. Ο πιλότος προσπάθησε να το προσγειώσει σε δρόμο του Salford αλλά μάταια. Ούτε που πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα.

Ήταν τέτοια η δύναμη της βαρύτητας, που το αεροσκάφος έπεσε κατευθείαν πάνω σε ΔΥΟ σπίτια, ανοίγοντας τους μια τεράστια τρύπα.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, οι κάτοικοι των δυο σπιτιών εκείνη την ώρα απουσίαζαν και έτσι δεν τραυματίστηκε κανένας.

Σχετικά φτηνά τη γλύτωσε και το πλήρωμα του αεροσκάφους. Ο πιλότος, μαζί με μια γυναίκα που εκείνη την ώρα επέβαινε στο αεροσκάφος.

Ο άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 70% του σώματος του, και η γυναίκα επιβάτης τραυματίστηκε πολύ άσχημα.

Ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχασε τη ζωή του από τη μοιραία προσγείωση.

Οι γείτονες πάντως δεν το γλύτωσαν το σοκ: «είχα μόλις επιστρέψει από τα ψώνια μου, όταν άκουσα μια μεγάλη έκρηξη», περιγράφει η 72χρονη Vivian Fletcher.

«Με το που άκουσα το θόρυβο, βγήκα έξω. Παντού υπήρχε μαύρος καπνός και όλοι κοιτούσαν σοκαρισμένοι προς την κατεύθυνση των δυο σπιτιών».

Θα το θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα αυτό που τους συνέβη οι κάτοικοι του Salford και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι των δυο σπιτιών τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς από το ουρανοκατέβατο αεροσκάφος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment