PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΑΕΚ όπως λέμε… ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ


Την ευκαιρία να «ξεσκουριάσουν» από τις προπονήσεις θα έχουν στον Ατρόμητο μετά την οριστική αναβολή της 11ης αγωνιστικής, καθώς για αύριο έχει προγραμματιστεί η φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει συγκεκριμένα πράγματα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο που έδωσε τον τελευταίο του επίσημο αγώνα επιστρέφει ο Ατρόμητος, καθώς αύριο θα αναμετρηθεί και πάλι με την ΑΕΚ (15:00) σε ματς προπονητικού χαρακτήρα, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γιώργος Κορακάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα που δουλεύει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις και κυρίως θα διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών κυρίως για το πολύ δύσκολο ματς της Δευτέρας (28/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Παπαδόπουλο (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Νικολά Ντιγκινί (τραυματισμό στο ισχίο) και Αλέξανδρο Κατράνη (θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τους αγώνες με την Εθνική Νέων).

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment