PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Αδικαιολόγητη και ΑΔΙΚΗ η απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών»


Ανακοίνωση, του ερασιτέχνη Ατρόμητου, με αφορμή την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας στο Βόλο.

Ανακοίνωση, του ερασιτέχνη Ατρόμητου, με αφορμή την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας στο Βόλο, διαβάστε αναλυτικά:

Η αδικαιολόγητη και ΑΔΙΚΗ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας στο Βόλο για το παιγνίδι με την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ αύριο Κυριακή, 31-8-2-14, δείχνει ανοργανωσιά, φόβο ίσως κάποιων για τις καρέκλες τους, αλλά και την προσπάθεια άλλων να αποτύχουν οι καλές σχέσεις μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι » δύο καθόλα υγειών ομάδων. Καλούμε τον Υπουργό ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ να έρθει στο Περιστέρι των 500.000 κατοίκων, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την ποιότητα των φιλάθλων μας, κάποιες χιλιάδες από τους οποίους κατοικούν σε όλη την Αθήνα! Καλούμε τον πρωταθλητή Υπουργό να ελέγξει για ποιους, ανεπαρκείς και ασταθείς σε επιχειρήματα λόγους, απαγορεύθηκε η μετάβαση οπαδών ομάδων που μάλιστα διατηρούν παραδοσιακά αδελφικές σχέσεις! Χαιρετίζουμε τη «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» και της ευχόμαστε καλή πορεία στη μεγάλη κατηγορία! Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης, η Διοίκηση του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ δε θα παραστούμε στον αγώνα των μεταξύ μας ομάδων, ενώ, ο κόσμος της ομάδας μας θα περιμένει την αντίδραση του κου Υπουργού Β. ΚΙΚΙΛΙΑ στην αδικία σε βάρος των οπαδών της ομάδας μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment