PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες εξαφάνισης της μικρής Μαρίας


Ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης της τετράχρονης Μαρίας, καθώς η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να αποκλείει το ενδεχόμενο αρπαγής της, την ώρα που οι γονείς επιμένουν στο σενάριο της απαγωγής.

Οι γονείς της μικρής Μαρίας μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου ζήτησαν αναβολή. Η δίκη θα διεξαχθεί την Παρασκευή. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Μαρία είχε εξαφανιστεί για τουλάχιστον 22 ώρες, την Κυριακή του Πάσχα, στην περιοχή του Σκαραμαγκά και βρέθηκε στην Αφαία Χαϊδαρίου.

Μολονότι οι γονείς υποστηρίζουν ότι κάποιος άρπαξε το παιδί, η αφήγηση της 4χρονης στην Αστυνομία διαψεύδει την εκδοχή της οικογένειας.

Οι πρώτες κουβέντες της Μαρίας προς τους αστυνομικούς φέρεται να ήταν: “Διψάω, θέλω κάτι να φάω”. Η ίδια φέρεται να είπε ότι πήγε να δει το πόνι που είχε στη μάντρα ο παππούς της και στη συνέχεια ακολούθησε ένα σκυλί.

Κατόπιν βρέθηκε στο δάσος και απομακρύνθηκε. Φώναξε τη μητέρα της, αλλά δεν πήρε απάντηση και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω.

“Περπατούσα μόνη μου στα χωράφια. Κάποια στιγμή κουράστηκα και ξάπλωσα στα χορτάρια. Κοιμήθηκα και μόλις ξύπνησα, άρχισα πάλι να περπατώ”, φέρεται να είπε.

Οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, αν την πήρε κανείς και τη μετέφερε με αυτοκίνητο στο δάσος, ωστόσο απάντησε αρνητικά.

Οι γονείς οδηγήθηκαν με χειροπέδες την Τρίτη στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους σε βαθμό πλημμελήματος, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία, και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι δηλώσεις του παππού της Μαρίας.

Το 4χρονο παιδί μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment