PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Άδειασαν» στο αεροδρόμιο τις βαλίτσες Τσιμτσιλή-Σοφού


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγο της Θέμη Σοφό με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγο της Θέμη Σοφό με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα. Επιστρέφοντας από το ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική, προς έκπληξη τους όταν παρέλαβαν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο, ανακάλυψαν ότι μερικά από τα προσωπικά τους αντικείμενα είχαν κάνει φτερά.

Η Σταματίνα και ο Θέμης περίμεναν πώς και πώς το τέλος των υποχρεώσεων τους για να κάνουν το πολυπόθητο ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το γαμήλιο δώρο στον εαυτό τους ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση. Οι δυο τους απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής και γύρισαν πριν από λίγες μέρες. Μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο σύμφωνα με την espresso όταν παρέλαβαν τις αποσκευές τους δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάποιες βαλίτσες ήταν ανοιγμένες και από μέσα έλειπαν προσωπικά τους αντικείμενα. Το θέμα περιπλέκεται, καθώς επέστρεψαν από ενδιάμεσους σταθμούς, γεγονός που επιβαρύνει την έρευνα που κάνουν οι αρχές του αεροδρομίου.

Το ζευγάρι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα, γιατί έχασε κυρίως δώρα που είχε αγοράσει για στενούς συγγενείς και φίλους, αλλά και δώρα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους. Με το που αντιλήφθηκαν το συμβάν, ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και ξεκίνησε η έρευνα.

Εμφανώς στενοχωρημένοι και οι δύο επέστρεψαν σπίτι και μοιράστηκαν αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία με τους δικούς τους ανθρώπους. Πολύ σύντομα, όμως, το χαμόγελο ξανάρθε στα χείλη τους, αφού θυμήθηκαν τις μοναδικές στιγμές από το ταξίδι τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment