PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΑΔΕΔΥ: Συστηματική επίθεση της κυβέρνησης στους δημοσίους υπαλλήλους


Απαράδεκτες χαρακτηρίζει η ΑΔΕΔΥ δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου για τους δημοσίους υπαλλήλους, κάνοντας λόγο για συστηματική επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝΕΛ, εν όψει των αλλαγών που ετοιμάζει στα εργασιακά.

Μεταξύ άλλων, σχολιάζει ότι η κ. Φωτίου «ζήλεψε προφανώς τη δόξα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη και προχώρησε σε αξιολόγηση και κατάταξη των δημοσίων υπαλλήλων δηλώνοντας πως: “… με το 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων που είναι νέα παιδιά συνεργάζεται άψογα στο Υπουργείο…”. Ακριβώς το ίδιο ποσοστό 15% ο κ. Κ. Μητσοτάκης θεωρούσε ότι πρέπει να βαθμολογηθεί κάτω από τη βάση και να απολυθεί».

Προσθέτει πως η κ. Φωτίου «ταυτόχρονα δήλωσε πως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι “δεν κάνουν τίποτα… την υπονομεύουν… κόβουν επιδόματα και ότι αν δεν είχε νομικούς συμβούλους να την συμβουλεύουν τώρα θα ήταν φυλακή…”».

Η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για πρωτοφανή επίθεση, υποστηρίζοντας ότι «τα όσα ανυπόστατα και γελοία είπε- καθόλου τυχαία δεν είναι αφού είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις του Υπουργού Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Χρ. Βερναρδάκη στα συνδικάτα και στους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα».

Όπως υποστηρίζει, «η συστηματική αυτή επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝΕΛ στους Δημοσίους Υπαλλήλους υπηρετεί το γενικότερο σχέδιο της, που είναι η απαξίωση και η σπίλωση των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εργαζομένων γενικότερα, ενόψει και των αλλαγών που ετοιμάζει στα εργασιακά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment