PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Σε περίπου 10 μέρες θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για το market pass


Σε 10 περίπου μέρες θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για το market pass σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Περίπου, σε δέκα μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα κάνει αίτηση, θα πάρει την ηλεκτρονική του κάρτα και θα κάνει τις αγορές του» είπε.

Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η υπουργική απόφαση για να είναι ευδιάκριτη η τιμή λίτρου ή κιλού στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι θα υπάρξει καλάθι του νοικοκυριού για την Σαρακοστή και το Πάσχα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, πραγματοποίησε επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ όπου παρατήρησε ότι η τιμή κιλού ή λίτρου, που αναγράφεται στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ, λόγω της μικρής γραμματοσειράς δεν διαβάζεται εύκολα.

«Από την άλλη εβδομάδα βγαίνει καινούρια υπουργική απόφαση για να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει την τιμή ανά μονάδα και να μην μπορεί να τον κοροϊδέψει κάποιος με το να μικρύνει ή να μεγαλώσει την συσκευασία. Λύνουμε αυτό το θέμα ήρεμα, ωραία και πολιτισμένα» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Ινδονησίας

Peristeri News

Σε διαβούλευση το μίνι ασφαλιστικό

Peristeri News

Leave a Comment