PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει


«Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα», υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ενώ εξετάζεται να μπει στο «κόκκινο» η Αττική, όπως φαίνεται να ήταν χθες η εισήγηση των λοιμωξιολόγων στον πρωθυπουργό, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αλλά και από τον εντοπισμό περισσότερων περιστατικών που φέρουν τη νέα μετάλλαξη του ιού.

«Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. «Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο ”κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο», πρόσθεσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς.

«Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο», σημείωσε υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι τρομερή η διαφορά στα κρούσματα μετά από 12 μέρες λειτουργίας των καταστημάτων. «Έχει αρχίσει να δείχνει η αγορά κατά πόσο επηρέασε την κατάσταση», είπε.

Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία από την Δευτέρα, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο.

Όσον αφορά στα κομμωτήρια, υπενθύμισε ότι λειτουργούσαν και την εποχή του click away…

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το ενδεχόμενο να ισχύει από τις 18.00 στην Αττική απάντησε «ότι η Αττική έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι η μισή χώρα».

Τέλος, για τις εικόνες συνωστισμού στο χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο τόνισε ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν ήθελε να στείλει τα ΜΑΤ για να διαλύσει μια διαδήλωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment