PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, με αφορμή την αξιολόγηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Σκάι. 

«Είναι επικίνδυνοι και ανίκανοι»

«Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν…» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι άρχισαν και πάλι δημοσιεύματα στον Γερμανικό Τύπο περί Grexit».

«Όταν ο Τσίπρας επιλέγει χυδαιότητα, δεν πρέπει να μείνεις σιωπηλός»

Αναφερόμενος στη στάση του κ. Μητσοτάκη κατά την προ ημερησίας συζήτηση για τη διαπλοκή, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως «ο Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός».

Όπως ανέφερε, ο κ. Μητσοτάκης στην δευτερολογία του «σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξεράνε πού να κρυφτούν».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «δεν χρειάζεται τέτοια πόλωση η Ελλάδα, αλλά για να υπάρξει συνεννόηση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, και κυρίως η κυβέρνηση».

«Όταν έβριζε ο Λαζόπουλος από τον Alpha, τους άρεσε ο Κοντομηνάς»

Απαντώντας στις κατηγορίες Τσίπρα περί καναλιών της διαπλοκής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε: «Ποια κανάλια καλούσαν Βαρουφάκη, Καμμένο που έλεγε για δωσίλογους και Πηλιογούσιδες, Κατρούγκαλο για να μας λέει ότι είναι κομμουνιστής από τα 15 του; Σε άλλη χώρα ζούσαμε; Έχουμε ομαδικό Αλτσχάιμερ; από τα κανάλια οικοδόμησαν το αφήγημα για το μνημόνιο… «Τώρα δεν τους αρέσει ο Κοντομηνάς. Οταν έβριζε ο Λαζόπουλος από τον Alpha τους άρεσε ο Κοντομηνάς…» σχολίασε.

«Τα τρολ εργάζονται για την κ. Γεροβασίλη»

Με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή, κατά την οποία εξαπέλυσε βολές κατά του Πρωθυπουργού για «λάσπη και τρολ» με στόχο το κόμμα του, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως «στο διαδίκτυο υπάρχει σειρά λογαριασμών που υβρίζουν χυδαία». «Αποδεικνύεται ότι τα τρολ αυτά εργάζονται για την κ. Γεροβασίλη και πληρώνονται με τα λεφτά των φορολογουμένων…» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment