PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Ανακοινώσεις για τα καύσιμα όταν είμαστε έτοιμοι


«Για τα καύσιμα, στο μέτρο που το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά, η κυβέρνηση είναι εδώ για να δώσει λύση. Η βούληση είναι κάθε φορά που έχουμε περίσσευμα, να επιστρέφει στον κόσμο, εκεί που “πονάει” ο κόσμος. Σήμερα “πονάει” στα καύσιμα» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρωί στον «ΣΚΑΪ», σημείωσε πως όσοι επαγγελματίες παίρνουν μηνιαίο λογαριασμό κι έχουν μεγάλη κατανάλωση, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν μείωση στον λογαριασμό τους. «Η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση σε όλη την Ευρώπη» ανέφερε.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης οι αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα, «αλλά δεν θα αφήσουμε τον λαό να δεινοπαθήσει».

Σε ερώτηση εάν έρχονται παρεμβάσεις για τα καύσιμα, ο υπουργός απάντησε πως οι ανακοινώσεις γίνονται πάντα από το αρμόδιο υπουργείο, «δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αναζητεί τον δημοσιονομικό χώρο, χωρίς να φεύγουμε από τους δημοσιονομικούς στόχους.

Όταν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε τις ανακοινώσεις» είπε και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών. «Όλα πρέπει να γίνουν με ευαισθησία και ευθύνη. Καθήκον όλων είναι να πάμε με κοινωνική αλληλεγγύη και να βοηθήσουμε αυτόν που έχει ανάγκη» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος, τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «όσοι ζητάνε μείωση του φόρου στα καύσιμα, θα πρέπει να πουν και πού θα βρεθούν τα λεφτά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment