PeristeriNews.gr
Πολιτική

Α.Σαμαράς : «Εκλογές τώρα, πριν την κατάρρευση»


Η Ν.Δ. μπήκε ήδη σε προεκλογική ετοιμότητα.

Η Ν.Δ. μπήκε ήδη σε προεκλογική ετοιμότητα, γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει, κατά τη Ν.Δ., να βρεθεί απομονωμένη λόγω των κακών κυβερνητικών χειρισμών και να θυσιαστεί ως Ιφιγένεια από την ευρωζώνη… Επομένως, τα όποια σχέδια διάσωσης ή διαφυγής είχε η κυβέρνηση Παπανδρέου παύουν και αυτά να ισχύουν μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, αναφέρει δημοσίευμα της Real News.

Μπροστά σ’ αυτές ακριβώς, η Ν.Δ. ετοιμάζεται όχι απλώς να θέσει εκλογών, αλλά να τις απαιτήσει: «Η Ν.Δ. πρέπει να προλάβει» σημειώνει στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά.

Για την εβδομάδα που έρχεται η Ν.Δ. τα επιτελεία της Συγγρού εξετάζουν το ενδεχόμενο να πλησιάζει ο χρόνος που η Ν.Δ. θα πει ευθέως δια στόματος Σαμαρά ότι δεν ζητά αλλά «απαιτεί εκλογές», προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Να ζητήσει εκλογές καταγγέλλοντας υπόγειες συμφωνίες της κυβέρνησης Παπανδρέου, οι οποίες οδήγησαν σε μηδενική διαπραγμάτευση, σε διεργασίες που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, αλλά και δεσμεύσεις της κυβέρνησης σε ξένα κέντρα, που είχαν ως αποτέλεσμα «η χώρα να δέχεται εντολές και να μη διαπραγματεύεται», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment