PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Α.Πέτρουλας: «Με τον κόσμο για τη μεγάλη νίκη»


Ο αρχηγός του Περιστερίου, Αλέκος Πέτρουλας, έδωσε το σύνθημα για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση (20/4, 16:00) με τον Άρη.

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Αλέκος Πέτρουλας, έδωσε το σύνθημα για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση (20/4, 16:00) με τον Άρη.

Ο πολύπειρος φόργουορντ και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται εντατικά για τον «τελικό» με τους «κίτρινους» περιμένοντας τη στήριξη των φιλάθλων του τους σε ακόμη ένα ματς.

«Είναι ακόμη ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να κάνουμε το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι στην κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Πέτρουλας και συνέχισε:

«Ο Άρης είναι μια από τις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από μέρους μας ώστε να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα στους Περιστεριώτες να δώσουν βροντερό «παρών» στο κλειστό: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας για ακόμη ένα ματς. Είναι αυτονόητο πως η στήριξή του είναι πολύ πολύτιμη για εμάς».

Στα αγωνιστικά, διάστρεμμα υπέστη λίγα λεπτά πριν το φινάλε της χθεσινής προπόνησης ο Αντώνης Μάντζαρης με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Εξάλλου, θα συνεχιστεί και αύριο, Παρασκευή (19/4, 09:30-15:00), η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με τον Άρη από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α, Τηλ: 210.57.78.190, Υπεύθυνη Γραμματείας: Κόλλια Κατερίνα).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment