PeristeriNews.gr
Πολιτική

Α. Παπαρήγα: «Βάζουν τον ελληνικό λαό σε μια μέγγενη για 40-50 χρόνια»


«Η αξιοπρέπεια του λαού, σήμερα συνδέεται με την λεβέντικη απάντηση στους εκβιασμούς, συνδέεται αποφασιστικά με την πάλη, τόσο εναντίον της στρατηγικής που ακολουθείται σήμερα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν έχουμε ΠΑΣΟΚ , Νέα Δημοκρατία κεντροαριστερά , κεντροδεξιά».

«Η αξιοπρέπεια του λαού, σήμερα συνδέεται με την λεβέντικη απάντηση στους εκβιασμούς, συνδέεται αποφασιστικά με την πάλη, τόσο εναντίον της στρατηγικής που ακολουθείται σήμερα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν έχουμε ΠΑΣΟΚ , Νέα Δημοκρατία κεντροαριστερά , κεντροδεξιά και με την λογική, ότι παλεύω μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης για την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ελλάδας και όσο γίνεται περισσοτέρων χωρών» σημείωσε από τα Χανιά η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η κυρία Παπαρήγα ο πόλεμος που γίνεται σήμερα ενάντια στο λαό είναι συστηματικός και μακροχρόνιος ενώ υποστήριξε ότι με το νέο δάνειο που θα λάβει η χώρα μας , ο λαός δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ.

«Απέναντι στον πόλεμο που εξαπολύεται, ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του πόλεμο, τον επιθετικό πόλεμο.

Όταν ο εχθρός σου επιτίθεται τότε εσύ δεν πρέπει ούτε να τον παρακαλείς να σταματήσει την επίθεση γιατί είναι αποφασισμένος ούτε να του φιλάς το χέρι για να τον καλοπιάσεις ούτε πολύ περισσότερο να σκύψεις το κεφάλι.»

«Κυριολεκτικά βάζουν τον ελληνικό λαό σε μια μέγγενη για 40 και 50 χρόνια και δεν ξέρω αν και για όλο τον 21ο αιώνα. Βεβαίως όλα αυτά θα συμβούν αν ο ελληνικός λαός κρατήσει την στάση που κράτησε μέχρι τώρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός η μεγάλη του πλειοψηφία θα αντιδράσει θα αντεπιτεθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment