• Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Α. Παχατουρίδης: «Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην πόλη μας» (video)

Peristeri News
Σεπτέμβριος03/ 2021

Μήνυμα μετά το πέρας του καλοκαιριού έβγαλε ο Ανδρέας Παχατουρίδης που μεταξύ άλλων αναφέρει «ακοίμητος και αδιάκοπος φρουρός, τοποτηρητής και πλοηγός της, σας καλωσορίζουμε και πάλι εδώ».

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Παχατουρίδη:

Η πόλη μας, μαζί της κι εγώ, ακοίμητος και αδιάκοπος φρουρός, τοποτηρητής και πλοηγός της, σας καλωσορίζουμε και πάλι εδώ, μετά την καλοκαιρινή παρένθεση, συμπολίτισσες και συμπολίτες της σκέψης, της φροντίδας και της αφοσίωσής μας.

Όλοι εμείς που έχουμε μάθει να ζούμε πλάι-πλάι, ν’ αντλούμε δύναμη μέσα από τα βλέμματα και τις ανάσες μας και να ‘μαστε απαραίτητοι ο ένας για τον άλλον,
θέλουμε με λαχτάρα κάθε χρόνο να ‘ρχεται ξανά, ο Σεπτέμβρης της επιστροφής και της αντάμωσης.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, ο ένας κοντά στον άλλο και πάλι, και όλοι μαζί μια όμορφη, ενιαία και δημιουργική παρέα, ξεκινάμε με ελπίδα, φρέσκια διάθεση και αισιοδοξία, τη φθινοπωρινή διαδρομή της ζωής μας, κρατώντας την αίσθηση του καλοκαιριού στις αποσκευές της θάλασσας και της εξοχής.

Κρατημένοι σφιχτά και προσεχτικοί, ξαναρχίζουμε βηματισμό δημιουργίας, ενότητας και αγάπης, όπως μονάχα εμείς σε κάθε νέα εποχή, με πόλη και κοινωνία σύσσωμες και αλληλένδετες, γνωρίζουμε μοναδικά ν’ ακολουθούμε και να πετυχαίνουμε.

Αγαπημένοι μου, καλό φθινόπωρο και να προσέχετε όλοι την υγεία σας!