Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σύλληψη υπόπτων τζιχαντιστών στο Βέλγιο



Δύο ύποπτοι οι οποίοι προσπαθούσαν να μεταβούν στη Συρία μέσω Ελλάδας συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Βρυξελλών.

Δύο ύποπτοι οι οποίοι προσπαθούσαν να μεταβούν στη Συρία μέσω Ελλάδας συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Βρυξελλών, αναφέρει τηλεγράφημα του βελγικού πρακτορείου BELGA.

Το τηλεγράφημα αναφέρεται στην προσαγωγή, το βράδυ της Πέμπτης, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και τελικά στη σύλληψη, την επομένη, δύο ανδρών, ύποπτων για μετάβαση στη Συρία προκειμένου να συμμετάσχουν στη τζιχαντιστική δράση.

Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 19 και 35 ετών, σχεδίαζαν, σύμφωνα με το πρακτορείο, να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα και από εκεί στη Συρία, με τελικό σκοπό, σύμφωνα με τις βελγικές δικαστικές αρχές, την ένταξή τους στις τάξεις της τρομοκρατικής ομάδας «Ισλαμικό Κράτος».

Η έρευνα δεν πρέπει να συνδέεται με τον τρομοκρατικό πυρήνα που σχεδίαζε επιθέσεις στο Βέλγιο, αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές του Βελγίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment