Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Δένδιας: Ωρολογιακή βόμβα τα «κόκκινα» δάνεια



Σε συνέντευξή του στη εφημεριδα Real News διαμηνύει ακόμη ότι ένα «κύμα μαζικών πλειστηριασμών δεν εξυπηρετεί κανέναν».

Ωρολογιακή βόμβα χαρακτηρίζεi τα «κόκκινα» δάνεια ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας και υπογραμμίζει την ανάγκη για «μια ολιστική προσέγγιση, που να αφορά το σύνολο των οφειλών των επιχειρήσεων».

Σε συνέντευξή του στη εφημεριδα Real News διαμηνύει ακόμη ότι ένα «κύμα μαζικών πλειστηριασμών δεν εξυπηρετεί κανέναν».

Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση στο Παρίσι σημειώνει πως αποτελεί ατζέντα επιστροφής στην ομαλότητα και όχι ατζέντα διαχείρισης μιας έκτακτης κατάστασης.

Τάσσεται ανοικτά κατά της υπερφορολόγησης στα ακίνητα και προσθέτει: «Είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει παράλληλα και σε συνδυασμό με τη γενικότερη ανάκαμψη της οικονομίας».

Αναφορικά με τη διεύρυνση της ΝΔ επισημάινει πως το κέντρο είναι χώρος στον οποίο διεκδικούμε επιρροή και αναμένουμε ανταπόκριση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment