PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Διαλύεται η όποια αισιοδοξία με τις δηλώσεις Σόιμπλε



Στην εκτίμηση πως η έκθεση του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Σόιμπλε, διαλύουν την όποια αισιοδοξία για την πορεία της χώρας και διαψεύδουν «την όλη αφήγηση της κυβέρνησης», προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκτίμηση πως η έκθεση του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Σόιμπλε, διαλύουν την όποια αισιοδοξία για την πορεία της χώρας και διαψεύδουν «την όλη αφήγηση της κυβέρνησης», προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο Real FM, τόνισε επίσης, πως επιβεβαιώνουν τις επισημάνσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πως το μνημονιακό πρόγραμμα δεν έχει στόχο να «ορθοποδήσει η χώρα και να καταστήσει βιώσιμο το χρέος» αλλά να επιφέρει μεγάλες ανατροπές «εις βάρος του κόσμου της εργασίας» και του «κοινωνικού κράτους».

Ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με την κυβέρνηση για το θέμα της απομείωσης του χρέους, σχολιάζοντας πως τις τελευταίες 24 – 48 ώρες η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει καν σε ανακοίνωση ή σε ανεπίσημο σχολιασμό για την έκθεση του ΔΝΤ και τις δηλώσεις Σόιμπλε.

«Μπορούν, λοιπόν, αυτοί, έχουν το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να καλέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια εθνικής διαπραγμάτευσης; Σε ποια βάση; Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment