Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βουλευτής ΑΝΕΛ ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας Καμμένου



Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου, εξήγησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου, εξήγησε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Όπως τόνισε η ίδια στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στην Επιτροπή Δεοντολογίας έγιναν δύο ψηφοφορίες.

Η κ. Κόλλια- Τσαρουχά διευκρίνισε ότι στην Επιτροπή Δεοντολογίας προηγήθηκε συζήτηση επί της πρότασης του κ. Καμμένου να επιστραφεί η δικογραφία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να κληθεί για προφορικές διευκρινίσεις σχτικά με την «παρακίνηση κατοίκων της Χαλκιδικής σε «λιντσάρισμα» του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα .

Στην ψηφοφορία επί της πρότασης αυτής, η κ. Κόλλια- Τσαρουχά δήλωσε «παρούσα», ενώ τα υπόλοιπα παρόντα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν κατά της πρότασης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment