PeristeriNews.gr
Lifestyle

Από τις Φιλιππίνες η Μις Κόσμος 2013



Η 23χρονη Megan Young από τις Φιλιππίνες, είναι η νέα «Μις Κόσμος» για το 2013.

Γεμάτη χαρά και συγκίνηση, η Megan Young που εκπροσωπούσε τις Φιλιππίνες στον 63ο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» πόζαρε στον φακό, μετά την κατάκτηση του υπέρτατου τίτλου ομορφιάς!

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπαλί της Ινδονησίας. Ανάμεσα σε 128 διαγωνιζόμενες, οι κριτές επέλεξαν την νεαρή Megan ως την ομορφότερη γυναίκα της υφηλίου, η οποία κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή, φορώντας μία μάξι «απαστράπτουσα» ροζ τουαλέτα.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω των απειλών που είχαν εκτοξεύσει μουσουλμάνοι εξτρεμιστές το προηγούμενο διάστημα, χαρακτηρίζοντας τον διαγωνισμό «πορνογραφικό», και τις συμμετέχουσες «πόρνες».

«Υπόσχομαι να είμαι η καλύτερη Μις Κόσμος που υπήρξε», δήλωσε συγκινημένη μετά τη νίκη της η 23χρονη καλλονή από τις Φιλιππίνες, η οποία κατάφερε να νικήσει 128 διαγωνιζόμενες για το στέμμα, ανάμεσα τους και η δική μας, Αθηνά Πικράκη, η οποία δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα.

Η Megan Young, γεννήθηκε στην Αμερική, ενώ μετακόμισε στις Φιλιππίνες στην ηλικία των 10 ετών, όπου έκτοτε άρχισε να εμφανίζεται σε ταινίες αλλά και διαφημιστικά στην τηλεόραση.

Δεύτερη στην κατάταξη, ήρθε η Μις Βραζιλία, ακολούθησε η Μις Ισπανία, η Μις Γκάνα, και η Μις Γαλλία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment