Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Μας αρέσει ο καπνός των τανκς, ο ήχος από τις ερπύστριες» (v)



Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου ο οποίος επιζητά την επαναφορά των τεθωρακισμένων στις παρελάσεις, αφού κατά δήλωσή του στα μέλη της οργάνωσης αρέσει ο καπνός των τανκς και ο ήχος από τις ερπύστριες.

Τη Δευτέρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπέβαλλε ερώτηση προς τον υφυπουργό Άμυνας Παναγιώτη Καράμπελα, για τη διακοπή της παρέλασης των συγκεκριμένων αρμάτων. Ο βουλευτής μετά την απάντηση του υπουργού ότι έχει σταματήσει η παρουσία μηχανοκίνητων αρμάτων στις παρελάσεις για λόγους οικονομίας αλλά και ρύπανσης του περιβάλλοντος έλαβε το λόγο και επιδόθηκε σε αναφορά και ανάλυση ακατάληπτων επιχειρημάτων.

Έτσι υποστήριξε ότι στα μέλη της Χρυσής Αυγής αρέσει ο ήχος που κάνει η ερπύστρια στην άσφαλτο και επίσης τους αρέσει και το καυσαέριο που παράγεται από την τριβή της ερπύστριας στην άσφαλτο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν τα μηχανοκίνητα έπαιρναν μέρος στις παρελάσεις πλησίαζαν τα παιδιά τους κοντά για να ακούνε τον ήχο της ερπύστριας.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment