PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συναυλία αφιέρωμα σε Κραουνάκη – Νικολακοπούλου



Μια μεγάλη μουσική παράσταση με τίτλο «Ό, τι υπάρχει πραγματικά δεν το σβήνει ο χρόνος», πραγματοποιούν σήμερα 19 Ιουνίου στις 21.30, στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω, τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Μια μεγάλη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου και το Σταμάτη Κραουνάκη, με τίτλο «Ό, τι υπάρχει πραγματικά δεν το σβήνει ο χρόνος», πραγματοποιούν σήμερα 19 Ιουνίου στις 21.30, στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω, τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου τιμώντας τους δύο μεγάλους έλληνες δημιουργούς που σφραγίζουν με την πορεία τους την ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Συμμετέχουν η χορωδία, η ορχήστρα του σχολείου, μαθητές με πιανίκες, μεταλλόφωνα και μελόντικες, ενώ συνοδεύουν στο χορό μαθητές από τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει η κ. Ρούλα Παπαϊωάννου μουσικός-καθηγήτρια μουσικής αγωγής και τη σκηνοθεσία ο θεατρολόγος του σχολείου κ. Γεράσιμος Σπαθής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Από τις 3 Ιουνίου οι αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού

Peristeri News

Εντυπωσιακή η 83η επέτειος Μάχης της Κρήτης από την Αδελφότητα Κρητών στο Περιστέρι

Peristeri News

Έως και 54.000 ευρώ το πρόστιμο για ακαθάριστο οικόπεδο

Peristeri News

Leave a Comment