PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καμμένος: «Σε κρίσιμη φάση τα εθνικά θέματα»



Τις προτάσεις του κόμματος για τους απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασε απόψε σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τις προτάσεις του κόμματος για τους απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασε απόψε σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε με έμφαση την ανάγκη ανακήρυξης της ΑΟΖ, και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας, για να αντιμετωπιστεί το βαρύ χρέος.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε το αίσθημα ασφάλειας του Έλληνα πολίτη που – όπως υποστήριξε – χάνεται στις παραμεθόριες περιοχές και στο κέντρο της Αθήνας, και για το λόγο αυτό απαιτείται η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδιοργάνωση του Λιμενικού Σώματος και ένταξή του στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη ότι τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε μια κρίσιμη φάση, και σε μια εποχή όπου η κρίση έχει κάνει ευάλωτη τη χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment