Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κανονικά εκτελούνται οι συνταγές από τους φαρμακοποιούς



Η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών ότι θα εισπράξουν τα χρήματά τους σε δύο δόσεις, στις 13 Φεβρουαρίου και στις 15 Μαρτίου, έγινε δεκτή από τους φαρμακοποιούς.

Κανονικά θα εκτελούνται στο εξής οι συνταγές των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών ταμείων από τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακα, χωρίς να πληρώνουν από το πορτοφόλι τους.

Η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών ότι θα εισπράξουν τα χρήματά τους σε δύο δόσεις, στις 13 Φεβρουαρίου και στις 15 Μαρτίου, έγινε δεκτή από τους φαρμακοποιούς. Παράλληλα, ο κλάδος καλύπτεται και από την επαναφορά των εκπτώσεων από τις φαρμακευτικές εταιρείες προς τα φαρμακεία.

Στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, κατατέθηκε τροπολογία που εντάσσει τα χρέη του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ, στο πλαίσιο της αποπληρωμής όλων των χρεών του Δημοσίου προς τους προμηθευτές τους με έκπτωση από τα φαρμακεία 3,5%.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Κολωνό

Peristeri News

Επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Μενίδι

Peristeri News

«Όχι» σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό οι αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment