Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Ελάτε με τα εσώρουχά σας, φύγετε πλήρως ντυμένοι»



Φαίνεται η κρίση χτύπησε κατακέφαλα τον εμπορικό κόσμο της Γαλλίας, που αναζητά εκκεντρικούς και πρωτότυπους τρόπους για να δελεάσει τους πελάτες.

Φαίνεται η κρίση χτύπησε κατακέφαλα τον εμπορικό κόσμο της Γαλλίας, που αναζητά εκκεντρικούς και πρωτότυπους τρόπους για να δελεάσει τους πελάτες.

Μάλιστα, στη Λιόν εκατό γυμνοί πελάτες, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, εισέβαλαν σε κατάστημα για να ψωνίσουν, κατά την πρώτη μέρα των εκπτώσεων του Ιανουαρίου.

Μερικοί από αυτούς περίμεναν έξω από το μαγαζί όλο το βράδυ, προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν ρούχα. Το σύνθημα της ισπανικής αλυσίδας ενδυμάτων Desigual ήταν: «Ελάτε με τα εσώρουχά σας, φύγετε πλήρως ντυμένοι».

Η προσφορά στο κατάστημα της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Γαλλίας, αφορούσε τους πρώτους 100 που θα έμπαιναν ημίγυμνοι στο μαγαζί.

Οι νικητές θα επέλεγαν δύο οποιαδήποτε είδη δωρεάν, ένα ρούχο για το κάτω μέρος του σώματος και ένα για το πάνω. Ένας υπάλληλος στο κατάστημα, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο τηλεφωνικώς, περιέγραψε την ανταπόκριση του κοινού ως ενθουσιώδη.

Το “πείραμα” άλλωστε έχει δοκιμαστεί με επιτυχία, στις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ισπανία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment