PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Παπαδήμος πρέπει να διώξει υφυπουργούς και δελφίνους



Μικροκομματικές λογικές ακολουθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία καλεί το Λουκά Παπαδήμο να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Μικροκομματικές λογικές ακολουθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παραλλήλως καλεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον RealFM, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, σχολιάζοντας τη στάση υπουργών που μετέχουν στη δελφινομαχία στο ΠΑΣΟΚ και λειτουργούν με προεκλογική λογική.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι ο Λ. Παπαδήμοςπρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του και υπογράμμισε ότι «αν καταρρεύσει η κυβέρνηση το Γενάρη, χωρίς να ολοκληρωθεί η δανειακή σύμβαση και το PSI, το κόμμα που έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη, θα έχει οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία».

Σε ό, τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη, αφού σημείωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει έρθει σε πιο ρεαλιστική βάση, δήλωσε: «αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις και με αυτές μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση, δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ με οποιονδήποτε υπηρετεί αυτή την πολιτική» .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment