PeristeriNews.gr
Υγεία

Συνταγή : Κρουασανάκια με πράσο και μπέικον



Νόστιμα και εύκολα αλμυρά κρουασανάκια, τέλεια για πρωινό ή σνακ κάθε στιγμή της ημέρας! Ιδανικά και για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Υλικά:

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 8 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα και βρασμένα
  • 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες και τηγανισμένες
  • 250 γρ.τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 250 γρ.φέτα
  • 3 αυγά
  • αλάτι, πιπερι
  • 1 αβγό για άλειμα

Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζετε τη γέμιση αναμειγνύοντας όλα τα υλικά.
  2. Κόβετε τη σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια, τα γέμίζετε με το μείγμα και τα τυλίγετε σε σχήμα μικρού κρουασάν.
  3. Τ’αλείφετε με αβγό και τα ψήνετε, σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.
Συμβουλή : Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπέικον ή το πράσο με άλλα υλικά τις αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ημερίδα με θέμα τον Αυτισμό στο Περιστέρι

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Πρώιμη έναρξη δραστηριότητας των κουνουπιών

Peristeri News

H Astrazeneca αποσύρει το εμβόλιο κατά της Covid

Peristeri News

Leave a Comment