Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έντι: Να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας με τον Παναθηναϊκό



Το Περιστέρι θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (6/4, 17:30, ΕΡΤ 3) στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των playoffs την GBL.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη ξέρουν καλά πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί από μια αναμέτρηση με σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

«Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εμείς προερχόμαστε από δύο καλές νίκες και νιώθουμε ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν» εξηγεί ο Τζάρελ Έντι, για την συνάντηση με τους «πράσινους».

Και πρόσθεσε: «Μπορούμε να πάμε στο ΟΑΚΑ, να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, ώστε μετά να έρθουμε στην έδρα μας στο Περιστέρι και με τη νίκη αυτή να τους βάλουμε έξτρα πίεση».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπουδαίος Ατρόμητος υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Peristeri News

Το Περιστέρι υπέστη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Ανδρέας Παπανδρέου”

Peristeri News

Περιστέρι – Ολυμπιακός στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Peristeri News

Leave a Comment