PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ανησυχεί για «επιλεκτική χρεωκοπία»



Την ανησυχία της για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου εξέφρασε με δήλωσή της σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Την ανησυχία της για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου εξέφρασε με δήλωσή της σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με το ζήτημα της επιλεκτικής χρεοκοπίας.

«Όταν ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών ερμηνεύει την απόφαση του Eurogroup με τον ίδιο τρόπο με τον Ολλανδό Υπουργό Οικονομικών, θα πρέπει να ανησυχεί. Ο κ. Βενιζέλος αναλαμβάνει τεράστια ευθύνη σπεύδοντας να αποδεχθεί την προοπτική της “επιλεκτικής χρεωκοπίας”» τόνισε.

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι «μπορεί αυτή να μην ταυτίζεται με την κατάσταση χρεωκοπίας, αποτελεί όμως για την Ελλάδα ένα ακόμη και κυρίως κρίσιμο, βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατέληξε στη δήλωσή της: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η επιλογή αυτή πριν διαμορφωθεί το πλαίσιο της συνολικής λύσης, μειώνει τη διαπραγματευτική δυνατότητα της Ελλάδας ενόψει της δύσκολης διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση που έχει ανάγκη η χώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment