Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι επί της Λεωφόρου Αθηνών



Τα ξημερώματα της Κυριακής τοποθετήθηκε επί της Λεωφόρου Αθηνών η πεζογέφυρα που αναμενόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και θα επιτρέπει την ασφαλή διάσχιση της Λεωφόρου Αθηνών στο πιο κεντρικό σημείο του Χαϊδαρίου, όπου έχουν σημειωθεί πολλά δυστυχήματα με θύματα πεζούς.

blank

Η μελέτη για την κατασκευή της πεζογέφυρας εκπονήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών το 2010-12 και πέρασε από χίλια κύματα για να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση και τοποθέτηση της πεζογέφυρας.

Πλέον το Χαϊδάρι διαθέτει δύο πεζογέφυρες μαζί με αυτή που βρίσκεται στο ύψος του Δαφνίου.

Στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια περιλαμβάνονται νέες πεζογέφυρες σε σημεία όπου παρατηρείται αυξημένο ποσοστό επικινδυνότητας, με στόχο την καλύτερη προστασία των πολιτών.

blank

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βανδαλισμός στο κολυμβητήριο Πετρούπολης – Κλειστή η μικρή πισίνα

Peristeri News

Συμβολικός καθαρισμός στο Άλσος Δαφνίου με μεγάλη συμμετοχή και ισχυρό περιβαλλοντικό μήνυμα

Peristeri News

Ν. Ζενέτος: Επικίνδυνη και καταδικαστική για τον Δήμο Ιλίου η επιλογή δανεισμού

Peristeri News

Leave a Comment