Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το 1ο ηλεκτροκίνητο απορριμματοφόρο στην Ελλάδα ήρθε στο Περιστέρι (photos)



Το 1ο ηλεκτροκίνητο απορριμματοφόρο στην Ελλάδα βγήκε στους δρόμους της πόλης του Περιστερίου, πιλοτικά, για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Στις δοκιμές του απορριμματοφόρου συμμετείχε τόσο ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, όσο και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Μαίρη Τσιώτα, οι οποίοι επέβλεψαν τη αποκομιδή των σκουπιδιών από το νέο, πρωτοποριακό όχημα στις γειτονιές του κέντρου του Περιστερίου.

blank

Ο Δήμος Περιστερίου πρωτοπορεί στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνητης κυκλοφορίας, καθώς πέραν του ηλεκτροκίνητου απορριμματοφόρου, έχει εξασφαλίσει ακόμη 5 καινούργια ηλεκτροκίνητα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, όπως και άλλα μικρότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

blank blank

Έτσι, γίνεται η προσπάθεια για μία πόλη χωρίς ρύπους, χωρίς θόρυβο και με σύγχρονα οχήματα, κάτι που έχει ανάγκη η πολύπαθη από ρύπους Αθήνα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών

Peristeri News

Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Εβδομάδα Δημιουργίας και Τέχνης στο Περιστέρι – Ένα ταξίδι πολιτισμού στο Άλσος

Peristeri News

Leave a Comment