Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Τζέρεμι Ρένερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο



Στο σπίτι του επέστρεψε ο Τζέρεμι Ρένερ, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο και επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο σταρ της Marvel υπέστη σοβαρά τραύματα, όταν τον καταπλάκωσε εκχιονιστικό μηχάνημα, την Πρωτοχρονιά, στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια στο ράντσο του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγή από το περιβάλλον του είπε στο Radar Online τις προηγούμενες μέρες ότι «ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σοβαρή, που έπρεπε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση».

«Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα να χρειαστεί περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να αφήνουν χώρο στις επεμβάσεις για να αφήσουν χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα μέλη της οικογένειας του. Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει σε μια κανονικότητα, με τους φίλους του να σημειώνουν ότι μπορεί να χρειαστεί έως και δύο χρόνια για να αναρρώσει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πολιτιστική Εκδήλωση στο Περιστέρι: Η πορεία της Κρήτης μέχρι την Ένωση με την Ελλάδα

Peristeri News

Ρεκόρ Γκίνες στον Τομ Κρουζ για εντυπωσιακό κόλπο στο Mission Impossible

Peristeri News

Σκάνδαλο με συνέντευξη σε αυστριακή εφημερίδα του Κλιντ Ίστγουντ

Peristeri News

Leave a Comment