PeristeriNews.gr
Αθλητικά

“Φιλική” ισοπαλία 2-2 στο Ιωνικός-Ατρόμητος


Ένα φιλικό που τα είχε όλα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Νεάπολη μεταξύ Ιωνικού και Ατρόμητου.

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό των δύο ομάδων, στο οποίο είδαμε τέσσερα γκολ (2-2) και… πάρα πολλά νεύρα, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξαν και δύο κόκκινες, από μία για κάθε ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης είχε έντονο ρυθμό με τις δυο ομάδες να παίζουν άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με προβολή του Ιωαννίδη σε στατική φάση, ενώ στο 18′ «φλέρταραν» με το 2-0 αλλά ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Τσιγκρίνσκι.

Νωρίτερα (9′) ο Ρομπάιγ είχε για τον Ατρόμητο δοκάρι, ενώ στο 26′ υπήρξαν δύο αποβολές, από μία σε Ιωνικό και Ατρόμητο, καθώς τότε οι Ρομαό και Χατζηισαϊας «αρπάχτηκαν» και ο ρέφερι Βεργέτης τους έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα δεν αντικαταστάθηκαν, κάτι που συνηθίζεται σε φιλικά και αυτόματα οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που αντέδρασαν καλύτερα με τα νέα δεδομένα της αναμέτρησης, αφού αρχικά ο Κλωναρίδης ισοφάρισε στο 36′ και λίγο αργότερα (41′) πήραν το προβάδισμα με τον Σουάρεθ.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, ενώ για τους φιλοξενούμενους ντεμπουτάρισε σε ανεπίσημο επίπεδο ο μπακ Ντε Μποκ.

Ο Ιωνικός πάντως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρις σε ένα όμορφο γκολ με σουτ που σημείωσε ο «νέος» Μίλο, στο 73′ της αναμέτρησης.

Σε ένα χρονικό διάστημα που παρατηρήθηκαν εκ νέου νεύρα (π.χ. Πογκοσιάν με τον Λαζαρίδη στον πάγκο του Ατρόμητου), αλλά οι «εστίες» που προκλήθηκαν δεν έβαλαν… φωτιά στο ματς.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογκοσιάν), Μεντόζα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Ερλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιλ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment