Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρεις συλλήψεις για ληστεία γυναίκας στον Εθνικό Κήπο



Τρία άτομα συνέλαβε η αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας της Προεδρίας της Δημοκρατίας το μεσημέρι της Πέμπτης, για απόπειρα ληστείας σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας που βρισκόταν στον Εθνικό Κήπο.

Συγκεκριμένα οι τρεις αλλοδαποί 26, 27 και 29 ετών κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία, επειδή το μεσημέρι της Πέμπτης, προσέγγισαν μέσα στο πάρκο τη γυναίκα και με χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Ο 26χρονος και ο 29χρονος εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφαλείας Προεδρίας της Δημοκρατίας και ο 27χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Συντάγματος, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε χρηματικό ποσό και σε σημείο που υπέδειξαν το πορτοφόλι το οποίο είχαν πετάξει μετά τη ληστεία και τα οποία αποδόθηκαν στην γυναίκα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τ.Α. Συντάγματος, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προβληματισμός για τους σταθμούς Μετρό στο Περιστέρι – Χρειάζονται άμεση συντήρηση και φροντίδα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη 25χρονος για διαδοχικές ληστείες σε βάρος συγγενών του

Peristeri News

Πετρούπολη: Συνελήφθη ο 70χρονος οδηγός για ξυλοδαρμό της 46χρονης

Peristeri News

Leave a Comment