PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη


Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ των δικηγόρων.

Η τοποθέτηση της -εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη- Κικής Μπακιρτζίδου που αντιτάχθηκε στο αίτημα δύο εκ των καταγγελλουσών να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών ήταν αυτή που ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα.

Η συνήγορος είπε απευθυνόμενη στις καταγγέλλουσες: «Εκτείθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δεν μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο».

Με το που ολοκλήρωσε τη φράση της η συνήγορος, ήρθε η εκνευρισμένη αντίδραση του συνηγόρου των δύο θυμάτων, Αλεξάνδρου Μίντζια, ο οποίος φώναξε «ντροπή, δεν σέβεστε τα θύματα», με το δικαστήριο να διακόπτει, ώστε να μην συνεχιστεί η έντονη αντιπαράθεση.

Η πλευρά του ηθοποιού αντιτάσσεται στην κεκλεισμένων των θυρών εξέταση των δύο γυναικών. Ο έτερος συνήγορος του κατηγορούμενου Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Νωρίτερα, με την έναρξη της διαδικασίας, ο συνήγορος της γυναίκας που έχει καταγγείλει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε η κατάθεσή της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω σοβαρότατων αδικημάτων. «Υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της» είπε ο συνήγορός της, ενώ το ίδιο αίτημα υπέβαλε και η γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού σε αυτοκίνητο το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός μετήχθη το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση. Ο ηθοποιός ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο, ενώ παρόντες στο δικαστήριο ήταν η σύζυγός του και ο γιος του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment