PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/3


Με πέντε νέες ταινίες συνεχίζει η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Μαρτίου.

Καθώς οι περισσότεροι θεατές παραμένουν πιστοί στο «The Batman» που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, οι τέσσερις απ’ αυτές είναι ενδεικτικά δείγματα ενός εναλλακτικού σινεμά, ανεξάρτητες παραγωγές από Βρετανία και Αμερική, ιρανικό δράμα, ντοκιμαντέρ για τις πληγωμένες αρτηρίες του πλανήτη και ένα παιδικό animation, κάπως έτσι ανοίγει απόψε η κινηματογραφική εβδομάδα.

«Σημείο Βρασμού»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2021. Ο Άντι, σεφ ενός διακεκριμένου εστιατορίου φτάνει αργοπορημένος για να διαπιστώσει ότι όλα έχουν πάει πίσω λόγω μιας ξαφνικής επιθεώρησης από το υγειονομικό. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Μέσα στη διάρκεια μίας και μόνο βάρδιας, ο Άντι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του εστιατορίου καλούνται να αντιμετωπίσουν παράλογους πελάτες, τσακωμούς ανάμεσα στο προσωπικό, ατυχήματα, τραυματισμούς, ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν και όλα αυτά με τις παραγγελίες να τρέχουν και την κουζίνα να πρέπει να ανταπεξέλθει. Θα τα καταφέρει να ανταποκριθεί σε άλλη μια βραδιά εξοντωτικής πίεσης; Σε αυτήν την κουζίνα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Μπαραντίνι
Πρωταγωνιστούν: Στίβεν Γκράχαμ, Τζέισον Φλέμινγκ, Ρέι Πάνθακι, Χάνα Γουόλτερς, Βινέτ Ρόμπινσον, Άλις Φέιθαμ

«Η Μπαλάντα της Λευκής Αγελάδας»

Δραματική ταινία, ιρανικής και γαλλικής παραγωγής του 2020. Η ζωή της Μίνας ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι ο σύζυγός της, ο Μπαμπάκ, αποδείχτηκε αθώος για το έγκλημα για το οποίο εκτελέστηκε. Οι αρχές απολογούνται για το λάθος τους και προσφέρουν αποζημίωση, αλλά τότε η Μίνα ξεκινά μια βουβή μάχη κόντρα σ’ ένα κυνικό σύστημα για το καλό της ίδιας και της κόρης της. Όταν ξεμένει από χρήματα, ένας άγνωστος με το όνομα Ρεζά χτυπάει την πόρτα της, λέγοντας ότι έχει έρθει για να ξεπληρώσει το χρέος του στον Μπαμπάκ. Η Μίνα στην αρχή είναι επιφυλακτική, αλλά αφήνει όλο και περισσότερο τον Ρεζά στη ζωή της, αγνοώντας το μυστικό που τους συνδέει.

Σκηνοθεσία: Μπεχτάς Σαναέχα και Μαριάμ Μογκαντάμ
Πρωταγωνιστούν: Σανί Φαρ, Μαριάμ Μογκαντάμ, Πούρια Ραχίμι Σαμ, Λιλί Φαρχαντπούρ

«Μετά τον Γιανγκ»

Δράμα επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Όταν ο Γιανγκ, το αγαπημένο και πολύτιμο ανδροειδές που συντροφεύει την κόρη τού Τζέικ παθαίνει σοβαρή βλάβη, ο ανήσυχος πατέρας αναζητεί τρόπο να τον επισκευάσει. Στην πορεία, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι η ζωή τον προσπερνά και αναζητά να συνδεθεί ουσιαστικά με τη σύζυγο του και την κόρη του.

Σκηνοθεσία: Κογκονάντα
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Χάλεϊ Λου Ρίτσαρντ, Τζάστιν Χ. Μιν, Μπρεντ Ντάιερ

«River»

Εντυπωσιακά εικονογραφημένο ντοκιμαντέρ, αυστραλιανής παραγωγής του 2021. Η διαχρονική σχέση του ανθρώπου με το τρεχούμενο νερό. Μια προαιώνια πηγή ζωής, την οποία εκείνος έχει πλέον τιθασεύσει και πάψει να σέβεται, με άμεσα απειλητικές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Πίντομ

«Πάντα στο Κόκκινο»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Η Μέι Λι είναι μια 13χρονη κινεζικής καταγωγής Αμερικανίδα, η οποία διαπιστώνει εντελώς ξαφνικά ότι κάθε φορά που την πλημμυρίζει ένα έντονο συναίσθημα μεταμορφώνεται σε γιγαντιαίο κόκκινο πάντα.

Σκηνοθεσία: Ντόμι Σι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 10/3-16/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment