PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Η Sarmed ζητά Αποθηκάριο & Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων


H SARMED, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των Logistics (3PL) αναζητά να καλύψει θέσεις Αποθηκάριου & Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων για έργο το οποίο έχει αναλάβει στην περιοχή του Αιγάλεω, Αττικής.

Η θέση θα λειτουργεί με κυλιόμενο πρόγραμμα βαρδιών.

Αποθηκάριος

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Assistant Warehouse Manager ενώ κύρια αρμοδιότητα της θέσης θα είναι η αποτελεσματική διαχείριση φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων καθώς και της προετοιμασίας των παραγγελιών. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η προϋπηρεσία σε περιβάλλον αποθήκης για τουλάχιστον ένα (1) έτος, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας, η γνώση χειρισμού ηλεκτρικού παλετοφόρου καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμό στην ποιότητα & την απόδοση.

Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Assistant Warehouse Manager και στις αρμοδιότητές του/της περιλαμβάνεται η αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων εντός της αποθήκης με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η Άδεια Χειριστή Μηχανημάτων Έργου και η αντίστοιχη εμπειρία στο χειρισμό ανυψωτικού μηχανήματος σε περιβάλλον αποθήκης, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμός στην ποιότητα & την απόδοση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@sarmed.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης (ΕΡΑ_0222) για τη θέση Αποθηκάριος & τον κωδικό θέσης (ΧΑ_0222) για τη θέση Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 22 Απριλίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 10 Απριλίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 3 Απριλίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment