PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κανονικά η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών Περιστερίου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου


Σε αντίθεση με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Περιστέρι θα δουλέψουν κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

Τηλεκπαίδευση για τα σχολεία μέχρι και την Παρασκευή

Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι η τηλεκπαίδευση θα εφαρμοστεί τόσο αύριο, Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή 28/01, στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Aύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων και Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης οδικής κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του συντονιστικού του ρόλου απευθύνει σύσταση προς όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία να προτιμηθεί η τηλεκπαίδευση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment