PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ΑΕΚ επικράτησε του ακίνδυνου Ατρόμητου στο Περιστέρι


Η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία στιγμή του αγώνα την ΑΕΚ, που έφυγε με νίκη από το Περιστέρι(0-2).

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε με αργό ρυθμό και έλλειψη φαντασίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αδυνατούν να αλλάξουν περισσότερες από 3-4 μπαλιές.

Ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μάνταλος στο 22ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Γκαρσία μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Γιαννιώτης, αλλά σε δεύτερο χρόνο, με αριστερό σουτ ο Τζαβέλλας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ παρέμεινει αποτελεσματική, χωρίς να έχει πολλές ευκαιρίες στο ματς καταφέρνοντας να πετύχει και 2ο γκολ, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

Μετά την πάσα του Ρότα στον κενό χώρο, ο Γκαρσία κινήθηκε πολύ γρήγορα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα για τον Τσούμπερ που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό πλασέ σκόραρε.

Στο 54΄κεφαλιά του Ανσφαριφάρντ, μπλόκαρε ο Γιαννιώτης και στο 59΄το σουτ του Γκαρσία, έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου.

Όλα τελείωσαν στο 67΄ όταν σε μία απερίσκεπτη ενέργεια, ο Μουνίθ έσπρωξε τον Ρότα και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Χαρίσης (83΄ Έρλινγκμαρκ), Καρτάλης (64΄ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης, Μπεντινέλι (78΄Κλωναρίδης)

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (75΄ Σιμόες), Γκαρσία (64΄Μισελέν), Μάνταλος, Τσούμπερ (64΄Αμραμπάτ), Ανσαριφάρντ (75΄ Αραούχο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment