PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά άρρωστος ο Ατρόμητος – Ήττα με 0-2 από τον Ιωνικό στο Περιστέρι


Ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν νίκησε τον Ιωνικό (7 σερί ματς χωρίς νίκη) αλλά ηττήθηκε με 0-2 στο Περιστέρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν εμφανείς τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά περισσότερο με το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από τα δεξιά με τον Ιωνικό να είναι κλεισμένος στην άμυνα του.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 5′ μετά από σέντρα από τα δεξιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Σάλομον είχε σπρώξει τον Χουτεσιώτη.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου με τον Ιωνικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός.

Ο Ατρόμητος βέβαια στάθηκε άτυχος στο 18′ όταν ο Χατζηισαίας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ όταν ο Άοσμαν πήρε τη μπάλα μετά από πλάγιο από τα αριστέρα, μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Παπαδόπουλο, έδωσε παράλληλα στον Τουράμ ο οποίος από κοντά έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιωνικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Καμπράλ από τα αριστερά βρήκε στο δοκάρι του Πίριτς.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια ακόμη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση από τα δεξιά με τον Τουράμ ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Πίριτς να αποκρούει σωτήρια με το ένα χέρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ατρόμητος είχε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Παπαδόπουλος βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι, πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή έφυγε λίγο έξω από την εστία του Χουτεσιώτη.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου προσπαθούσαν να βρουν ένα γκολ για να μπουν στο ματς απείλησαν στο 62′ με τον Σπιριντόνοβιτς αλλά και πάλι το σουτ του Αυστριακού έφυγε έξω.

Στο 66′ ο Ιωνικός βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Άοσμαν να πιάνει ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πάσα του Τουράμ.

Η αντίδραση του Ατρόμητου ήρθε στο 71′ με τον Μπεντινέλι να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής άστοχα.

Από εκεί και πέρα η Περιστεριώτικη ομάδα φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις της και τον Ιωνικό να διασφαλίζει την άνετη του επικράτηση.

Με την πέμπτη του φετινή ήττα ο Ατρόμητος παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Super League και πηγαίνει πλέον στη Λαμία την επόμενη αγωνιστική να ψάξει το αντίδοτο των κακών αποτελεσμάτων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Κουλούρης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Άοσμαν, Ντάλσιο, Καμπράλ (90′ Λέιτε), Τουράμ, Ματσούκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment