PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 31/1



Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 28 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 28 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δύσκολη μέρα η σημερινή. Καταστάσεις με εντάσεις και λογομαχίες θα σας ταλαιπωρήσουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Νιώθετε ιδιαίτερη πίεση και με το δίκιο σας, κοινωνικές και αισθηματικές υποθέσεις σας προβληματίζουν. Πάρτε πρωτοβουλίες και κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προκαλεί οικονομικές διακυμάνσεις που θα σας αποφέρουν εκνευρισμό. Μην ξεκινάτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα σας προειδοποιούν να μην γκρινιάζετε χωρίς αιτία. Η μιζέρια σας έχει κουράσει αρκετά το ταίρι σας. Προσοχή στις κινήσεις σας, διότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθος.

Λέων (23/7-23/8)

Μείνετε για λίγο παρατηρητής και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Τα άστρα σήμερα ευνοούν τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα επηρεάσει αρνητικά τον περίγυρο σας. Εντάσεις και εμπόδια παρουσιάζονται στη σχέση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα αλκοολούχα ποτά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ξαφνικά κέρδη και κληρονομικά ευνοούνται σήμερα. Θα έχετε άνοδο σε όλα. Μεγάλη χαρά από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παραβρεθείτε και ξαφνικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις σήμεα. Η ψυχολογία σας θα είναι καλή και το ταίρι σας στηρίζει ανιδιοτελώς σε προσωπικά σας θέματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δείτε την αλήθεια πρόσωπο με πρόσωπο και χωρίς υπεκφυγές. Κάνετε νέες γνωριμίες και ξεχάστε το παρελθόν.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα άστρα θα σας χαρίσουν έμπνευση στον επαγγελματικό σας τομέα που θα πρέπει να την αξιοποιήσετε με σύνεση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ξεχάσετε τις δύσκολες στιγμές των προηγούμενων ημερών, που περάσατε με το σύντροφό σας. Οι πλανήτες σήμερα είναι ευνοϊκοί και επιτέλους ήρθε η ώρα να συμφιλιωθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment