Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Βουλευτής μπήκε φυλακή



Ένοχος για την κατηγορία της ψευδούς λογιστικής δήλωσης.

Στο εξωτερικό και όχι την Ελλάδα…

Συνέβη στη Μ. Βρετανία, όπου δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον πρώην βουλευτή των Εργατικών, Ντέιβιντ Τσέιτορ, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ είχε δηλώσει ένοχος για την κατηγορία της ψευδούς λογιστικής δήλωσης.

Συγκεκριμένα, είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των αμφιλεγόμενων βουλευτικών δαπανών που αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2009. Ο Τσέιτορ δεν αρνήθηκε την ενοχή του και ομολόγησε πως πήρε αποζημίωση περίπου 24.000 ευρώ για έξοδα που χρέωσε παρανόμως στους φορολογούμενους.

Πληρώθηκε επίσης περίπου 14.400 ευρώ για ενοίκιο που είχε δηλώσει ότι πλήρωνε για κατοικία στο Γουέστμινστερ, η οποία όμως ήταν ιδιοκτησίας του και άλλα 6.000 ευρώ για ενοίκιο άλλης κατοικίας που ανήκε στη μητέρα του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment