Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ξανά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Oruc Reis



Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis εισήλθε ξανά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κινείται δυτικά και εντός της τουρκικής Navtex.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Τστις 12:35 το ερευνητικό πλοίο πέρασε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα συνοδευόμενο από βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού οι κινήσεις των οποίων παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι το Oruc Reis παρέμεινε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για τρεις μέρες, ενώ χθες το βράδυ κινούμενο με βορειοανατολική πορεία προς το λιμάνι της Αττάλειας, βγήκε εκτός ελληνικής υφαλοκρηπίδας- και κινήθηκε εντός της κυπριακής ΑΟΖ και εντός της παράνομης εκδοθείσας τουρκικής Navxtex.

Τα ξημερώματα, ωστόσο, άλλαξε και πάλι πορεία και κινήθηκε με νοτιοδυτική κατεύθυνση και προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment