PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητε, τρέλανέ τους όλους!


Τι κάνει αυτός ο Ατρόμητος! Η ομαδάρα του Κάναντι (παρουσία 400 οπαδών του) έβαλε γκολ και για το ματς του α’ γύρου και διέλυσε τον Απόλλωνα (0-3), πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, οι τρεις εξ αυτών με τρία γκολ. Στο +8 από Πανιώνιο και στο -2 από την κορυφή.

Δεν σταματά πουθενά και από κανέναν!

Ο Ατρόμητος, έχοντας στο πλευρό του τη στήριξη περίπου 400 οπαδών του, πέρασε… αέρα και από τη Ριζούπολη, φιλοδωρώντας τον Απόλλωνα με τρία γκολ (0-3), ρίχνοντας και για χρωστούμενα από το ματς του α’ γύρου.

Το ενδιαφέρον στο παιχνίδι κράτησε μόλις για 10 λεπτά, αφού μόλις στο 5’ ο Μπουσούλατζιτς άνοιξε την επίθεση της ομάδας του, πασάροντας στον Ντιγκινί και ο Γάλλος με τέλεια σέντρα βρήκε τον Ντάουντα που με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Τσόβιτς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 9’ ο Ουάρντα είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Κύργια και με δύσκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσόβιτς. Ουσιαστικά, ο Ατρόμητος εκεί τέλειωσε το παιχνίδι.

Χωρίς καν να πατήσει γκάζι, δεν άφησαν τον Απόλλωνα να κάνει υποψία ευκαιρίας σε ολόκληρο το 90λεπτο και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 85’. Ο Ουάρντα με κάθετη βρήκε τον Ντιγκινί (ήταν επιθετικό δίδυμο, αφού ο σχηματισμός είχε αλλάξει σε 3-5-2 με την είσοδο του Καρασαλίδη) και ο Γάλλος με άψογο πλασέ έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του αποχώρησε ο Κιβρακίδης, με τον Σάκιτς να κάνει ντεμπούτο, δείχνοντας πολλές δυνάμεις, υψηλή ταχύτητα και γρήγορες επιστροφές. Με άλλα λόγια, ο Αυστριακός είχε ένα απόλυτα θετικό ντεμπούτο, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης απόλυτα ταιριαστός στο φετινό αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34’ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75’ Καστιγέχος)

Στον πάγκο: Xουάντερσον, Ναδάλες, Σιατραβάνης, Μενδρινός

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13’ Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88’ Μπαστακός), Ντάουντα (75’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Κυριακίδης, Βασιλείου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment